Plafond badkamer verf laat los

Markv93

 • #1
Beste klussers,
Momenteel ben ik de badkamer aan het renoveren, het geheel is bijna tegel klaar. Ik dacht bij mezelf dat het nu handig is om het plafond te schilderen (voor het tegelen).

Ik heb het plafond netjes schoon gemaakt met amonia en water sopje. Daarna heb ik het laten drogen en ben ik begonnen met het schilderen. Ik heb gestichte badkamer verf gekocht, anti schimmel (op de verpakking staat speciaal voor badkamers). Na ongeveer 1/4 gedaan te hebben laat de oude verflaag op het plafond los en zit mn roller vol met stukjes.
Hebben jullie enig idee wat de oorzaak hiervan kan zijn. Ik heb dit nog nooit mee gemaakt. Ik heb ook geen idee wat de oude laag is die er op zit. Het is iig een Rachel plafond met gipsplaten en daarna een stuclaag. Het is gezien er een dun laagje los laat ook geschilderd o.i.d.

graag advies hoe ik dit het beste kan oplossen/aanpakken

D3A7AAF5-E5C4-448A-91E1-5AA086C1BB84.jpeg
 
Laatst bewerkt door een moderator:
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Rola

  Algemeen Bouwkundig Specialist
  • #2
  Geeft het bestaande plafond wit af als je er overheen strijkt met hand of doek?
   

  Markv93

  • #3
  Rola, bedankt alvast voor je reactie. Er blijft als je hard duwt een laagje wit op je vingers achter. Dat bruine is tegellijm :D Heb kerdi doek geplakt.

  image.jpg
   

  Rola

  Algemeen Bouwkundig Specialist
  • #4
  Dan zou er veegvast op kunnen zitten, dat kan je eraf wassen met veel water.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu