Oude vloerverwarming jaren tachtig, kapotte vloer

Rem

  • #1
Dag, dit is een vloer in huis gebouwd in 84, met vloerverwarming. Huis is 235 M2, heeft vier circuits vloerverwarming (zie foto verdeler) verdeeld over twee verdiepingen. Staat geen druk op watercircuit, verwarming doet het niet. Mijn belangrijkste vraag: kunnen die losgekomen, omhoog gekomen tegels zijn veroorzaakt door defecte vloerverwarming, die te warm was, lekt of wat dan ook? In die deklaag van vijf a zes cm onder die ene verwijderde tegel is geen leiding zichtbaar. Werd in die tijd de leiding misschien in de betonvloer eronder gelegd? Dit huis staat te koop en mijn voornemen is hele dekvloer te slopen en alles opnieuw aan te leggen, MITS er geen structuur probleem is met fundering of iets dergelijks. Wat denken jullie? Dank


IMG_2180.JPG
IMG_2186.JPG
 

Auto-Geen

  • #2
De vloerverwarming die we hier zien in van een recenter jaartal dan 1984. Op de foto is hoogst waarschijnlijk maar een gedeelte ervan. bezint eer ge begint.
 

Rem

  • #3
Met dat bezinnen ben ik druk bezig. Het is duidelijk dat er aan systeem is gewerkt, sinds 84, maar ook aan vloerverwarming? Waarom denk jij dat vloerverwarming recenter is?
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu