Openterm icm Intergas CV, Brink WTW en Honeywell

Sklus

 • #1
Is iemand hier bekend mee:

Mijn Intergas HR 36/30 is aangesloten op een modelerende klokthermostaat van Honywell: de vision touch modulation volgens opentherm protocool.

Nu zou ik graag mijn brink WTW/BV unit via de op het apparaat aanwezige opentherm aansluiting willen aansluiten op mijn Thermostaat. Honeywell biedt dan de mogelijkheid om deze aan te sturen en ventilatie te regelen gelijk met de CV.

Hoe is dit te doen? Volgens de fabirkanten si het mogelijk, alleen geen van alle geeft men duidelijk aan hoe. Dient de WTW rechtsreek op de ketel of op de thermostaat aangesloten te worden?

Op zowel de ketel als de thermostaat zit maar 1 open therm aansluiting - ik heb drei apparaten met elkaar " te verbinden".

Wel heeft mijn ketel een zogenaamde aansluiting voor MIT tbv WTW/BV, alleen heb ik geen MIT circuit aangesloten zitten op mijn WTW icm CV dus dit heeft weining zin denk ik
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Freekcv

  • #2
  Mit staat voor minimale inblaas temperatuur. dit is bedoeld voor een indireckt gestookt lucht verwarmings systeem. niet voor een losse wtw.

  hoe u de wtw op de vision moet aansluiten kan ik u niet vertellen
   

  Ingmar89

  Specialist Verwarming
  • #3
  Volgens mij is de brink renovent niet aan te sluiten op een opentherm thermostaat.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu