Op zoek naar iemand met verstand van compressor/koeltechniek

Sebastianb

 • #1
Wij zijn op zoek naar iemand met verstand van compressors/koeltechniek die een kijkje kan nemen naar onze ijsmachine. We zijn zojuist een bedrijfje gestart waarbij we op locatie/evenementen (comsumptie-)ijsjes gaan maken. We gebruiken hiervoor een machine met metalen platen die tot -30 C worden gekoeld. Met behulp van deze platen kun je binnen een minuut een heerlijk ijsje maken. Ik begrijp dat compressors om de zoveel tijd moeten ontdooien, maar dit gebeurd nu te vaak en te lang, waardoor het maken van de ijsjes niet altijd kan. We moeten eigenlijk continue ijsjes kunnen maken. De compressors zijn in te stellen met de 'micro computer thermostats' (zie de afbeelding). Iets staat nu niet goed afgesteld of de compressors zijn defect/niet sterk genoeg. Wij komen er niet uit dus hopelijk ben jij of ken jij iemand die handig is met compressors/koeltechniek. Ik heb al meerdere klussen uitgezet, maar nog geen reactie gekregen.

Alvast bedankt!

Groetjes,

Rebecca en Sebastian

**********Extra specs kan ik nog doorsturen als dat nodig is.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Peter

  Specialist Bouw/Sanitair
  • #2
  Als je de forumregels even gelezen had, kon je lezen dat hier op het forum geen werk aangeboden of aangenomen wordt. :!:
   

  Jan

  Algemeen beantwoorder
  Moderator
  • #3
  En reclame maken mag ook niet. :?
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu