Op zoek naar adapter afvoer aeg lavatherm 37720- W

Hanselmans

  • #1
Goede middag,

Heb een droger AEG lavatherm 37720 - W. De adapter voor de afvoerslang ontbreekt. Zie foto, en het gaat om onderdeel 521 re-onderin. Bij fix en europarts is deze niet meer verkrijgbaar.

Wie o wie kan mij hieraan helpen, of heeft een idee voor een creatieve oplossing.

Bij voorbaat dank en groet Hans

AEG art 521.jpg
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #2
Je hebt de vraag ook gesteld in je thema van 30 november jl. Ik heb toen zelf het nu niet vermelde PNC nummer uit het piepkleine fotootje gehaald, ik denk dat het 916 011 120 00 is.

En daarmee op het Internet toen een ware zoektocht gehouden, maar niets gevonden, ook niet voor identieke drogers. Het onderdeel is gewoon niet meer leverbaar. Één van de bestelnummers ervan was 8996470487928, maar daarmee heb ik ook niets gevonden. Bij veel winkels staat nog wel de maat: 120 x 60 mm.

Misschien kun je een stuk regenwaterbuis van ø 100 mm aan een kant verhitten met een verfbrander, zodanig dat de pijp zacht wordt en dan plat drukken. Een modelletjes dat ik van papier maakte met een diameter van 10 cm gaf bij platdrukken een resultaat van ongeveer 12 x 6 cm. Kan niet garanderen dat het klopt, kan ook zijn dat je een iets grotere diameter nodig hebt. Niet te heet maken, dan wordt het zwart.

Of misschien kom je door deze suggestie nog op andere ideeën.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu