Onderste sproeiarm van de ETNA F18403/2

Jojoo

 • #1
Hallo
Misschien kan iemand mij adviseren over de onderste sproei arm van de Etna F18403/2?De onderste sproei arm zit naar mijn gevoel redelijk los,als ik de vaatwasser laat draaien komt de arm helemaal omhoog,met het gevolg dat hij absoluut niet schoon wast,waarschijnlijk omdat hij dan overal tegen aan slaat!
Dus mijn vraag is,hoe hoort de arm te zitten?ik kan hem zo omhoog tillen met pijpje en al!Want dan zou het slijtage kunnen zijn?Hij is nl al van 2000.
BVB Dank
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Jojoo

  • #2
  Ik zal even laten weten dat mijn man zelf het probleem heeft opgelost voor de Etna vaatwasser,van de onderste sproei arm!
  Het pijpje was uit het gat gesleten,vandaar dat hij omhoog kwam met de sproei arm!Nu heeft hij een soort van ring gemaakt van een plaatje,wat eigenlijk gebruikt werd voor een toilet,van vrij en bezet!Daarin heeft hij een gat geboord,dat onder het pijpje gezet(dus onder de bodemplaat)en nu kan het pijpje er niet meer uit,en nu wast hij weer als van ouds,en is alles weer opgelost!Gelukkig ik kan mijn vaatwasser weer gebruiken!Dit voor de mensen die het zelfde probleem hebben!
  Groetjes Jojoo
   

  Jan

  Algemeen beantwoorder
  Moderator
  • #3
  :prima:

  En bedankt voor de melding.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu