Nieuwe SelfLearning Thermostat, maar geen idee over aansluiten

Sproser

  • #1
Hey goedendag!

Dus ik heb de Google Nest Self Learning Thermostat gekocht....Het was mij volledig ontgaan hoe complex deze aansluiting zou wezen (ook omdat op de website van CoolBlue het had over een "2draads aansluiting").
Dus zover ik nu heb begrepen moet in de
1. slotjes N en L een stroomkabel, die heb ik al gemaakt en aangesloten.. (maar voelt raar dat er niet gewoon een stroomkabel bij zit, is dit dus correct?)
2. in slotjes T1 en T2 de kabeltjes die doorlopen naar de thermostaat zelf.
3. en hier zit de vraag: Volgens mij moet in slotjes 2 en 3 iets van het AGPO systeem wat op de 2de foto staat. Zijn dit de juiste kabels? Waar zitten deze kabels? waar kan ik ze aanherken? is er nog een specifieke die in 2 en die in 3 moet?

Misschien nog handige info ik heb stadverwarming.
Als er vragen zijn hoor ik het graag.. het is namelijk op dit moment mega-koud in huis omdat mijn huidige thermostaat niet meer wilt meewerken!

Bijvoorbaat dank,
Tony Teunisse

20210121_014703.jpg 20210120_230611.jpg 20210121_015508.jpg
 

AvDijk

Vaste Beantwoorder
  • #2
N en L inderdaad op een snoer naar een stopcontact of andere (vaste) manier om dit aan het lichtnet te verbinden.
Had u vroeger ook een kamerthermostaat? Dan de draden die naar die thermostaat gingen, aansluiten op 2 en 3 van de nieuwe thermostaat.
Als het te koud in huis is en u wilt het eerst warmer, dan eventueel die draden tijdelijk doorverbinden b.v. met een kroonsteentje.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu