Nieuwe keuken met veel vragen ?

Lizzy5

 • #1
Hallo Allemaal,

Over 9 maanden ga ik een nieuwbouwwoning betrekken. Ik ben druk bezig met ons oriënteren om een nieuwe keuken uit te gaan zoeken. Ik heb me hier al veel in verdiept , ik ben al veel ervaringen rijker door het bezoeken van keukencentrum en het laten maken van een ontwerp. Er zijn een aantal dingen die ik me afvraag wat de volgorde is bij het uitzoeken van een keuken, ik heb een merk keuken gezien hoogglans wit 45-60-60-45-60 voor het raam en de hoek om 1.20-60-30-60. Schouw 90 aanrechtblad 65 cm composiet ook voor de vensterbank en een smetplint
van 15 cm .

De apparatuur ( allen zelfde merk )wil ik elders bestellen dit is ook het bedrijf die het blad kan leveren donker zwart composiet in dit geval .


Wat ik wil weten is hoe moet ik zoiets aan pakken ? Zouden er problemen kunnen ontstaan m.b.t. plaatsing van apparatuur en kastjes en hoe met het blad zodat het allemaal past.

IK weet ook wel dat exacte meting door keukencentrum en bladenspecialist van uiterst belang zijn maar ik heb hier geen ervaring mee hebben hoor ik graag ervaringen tips en advies van anderen,

ik heb ook een vraag een zwart composiet blad zie je daar watervlekken op die er niet meer af gaan… heeft iemand hier ervaring mee of goede tips ?

Ook wil ik de achterwand boven de hoge kasten en natuurlijk de rest spachtelputzen met taupe brander tango speciaal voor nieuwbouwwoningen..iemand daar ervaringen mee..? Moet die wand in de keuken nog een coating hebben omdat het de wand van het kookgedeelte is..iemand tips..?
Het stukje wand 15 cm breed wat op de tekening niet zichtbaar is rechts van het kookgedeelte…naast de composiet achterwand loopt evenwijdig met de schouw 90 naar beneden nog een stukje van 15 cm breed TAUPE spachtelputz… omdat dit dicht bij de kookplaat is ben ik bang dat het snel vies kan worden, iemand ervaring hiermee ? is dit makkelijk schoon te maken …helpt het als ik het coat ?
Ook wil ik we een koof maken omdat de afzuigkap aan de zijwand komt, iemand nog goede tips ?

Ik heb een keukentekening bijgevoegd.

Veel vragen waar jullie hopelijk antwoord op hebben voor mij, groetjes van Lizzy
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Jan

  Algemeen beantwoorder
  Moderator
  • #2
  Heel veel vragen die over verschillende onderwerpen gaan.

  Wilt u de verschillende vragen stellen in de rubriek die het meest van toepassing is ?
  Op de vragen zoals u die stelt is het vrijwel ondoenlijk alles correct te beantwoorden.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu