Nieuwe keuken met sloop en stucwerk

SVD23

 • #1
Goedemorgen allemaal,

29 mei krijgen wij de sleutel van ons eerst koophuis. We zijn van plan een nieuwe keuken te plaatsen en dus de oude te slopen. Op onderstaande afbeeldingen zien jullie de huidige situatie en hoe we willen dat het eruit komt te zien.

Hoe wij dit voor ons zien is als volgt:
Keuken slopen + muurtje slopen. Hierbij moet de licht schakelaar ergens anders worden geinstalleerd, hier komt een electricien ons mee helpen.

Dan moet alles worden gestuct. Hiervoor heb ik een klus uitstaan bij Werkspot. Zodra dat af is, wordt er een PVC Visgraat vloer gelegd. Hierna zal onze nieuwe keuken worden geplaats.

Mijn vraag is: Hebben jullie tips, hoe zouden jullie dit aanpakken? We zijn ook wel van de budget-ideeen, aangezien we beide starters zijn.

 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Kluskoppel

  • #2
  Je zou een advertentie op M.rktpl..ts kunnen zetten voor de huidige keuken (excl. apparatuur), gratis af te halen of voor een pak koeken ofzo. Alles wat je zelf niet hoeft af te voeren scheelt weer gesleep én stortkosten bij je milieustraat. De apparatuur zou ik apart verkopen, daar kun je nog wel een paar tientjes voor krijgen.

  Puin van het muurtje/tegels loont ook om te kijken of je dat elders kwijt kunt. Ik heb een wegenbouwbedrijf in de buurt zitten. (Schoon) puin storten is daar vele malen goedkoper dan bij m'n milieustraat.

  En zorg voor goede beschermingsmiddelen (PBM's) zoals oorkappen, mondkapje, veiligheidsbril, werkhandschoenen als je gaat slopen.

  Stucadoor zou ik in je omgeving vragen of iemand een aanrader heeft. Dan weet je dat je iemand in huis haalt die goed werk levert.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu