Muurverf zilver.

Mathijs80

  • #1
Hallo medeklussers ik zit met een vraag/probleem, ik wil een muur op de kamer van mijn dochtertje zilver maken (3 maanden terug door de stucadoor onder handen genomen) maar nu ben ik even aan het googlen geweest en daar kom ik tegen dat er door de zilver verf aluminium heen zit maar dat dit af kan geven!! Is er een manier om te zorgen dat het niet afgeeft eventueel fixeren met iets er over heen??

Het is de bedoeling dat het matzilver wordt en dan het liefst met muurverf.

Eventueel andere ideeën om tot een zilver resultaat te komen neem ik graag in overweging.... :idea:
 

EGeen

  • #2
Klopt, een metallic muurverf geeft af. Deze is eigenlijk niet schoon te maken. Dit is met alle metallic muurverven zo.
Er is hieroverheen een blanke lak te zetten, maar normaal gesproken moet een lak niet op een muur worden gezet. Tevens vraag ik mij af of dit wel mooi wordt aangezien het metallic effect dan wellicht anders wordt.

Ook iets om mee te nemen, metallic muurverven worden in de regel vaker opgezet om strepen en verminderde dekking etc te voorkomen. Het is dan ook een lastige klus (zo heb ik ondervonden door klanten) om deze volkomen streeploos erop te zetten.
 

Mathijs80

  • #3
@ EGeen, bedankt voor je reactie.

We waren al aan het twijfelen om deze kleur te gebruiken en we hebben besloten om het ook maar niet te doen naar aan leiding van jou bericht.
 

EGeen

  • #4
Graag gedaan.
:D
Enkel moet ik erbij zeggen, het effect van een metallic muurverf is wel "uniek". Enkel als het niet goed zit lijkt het goedkoop (vind ik zelf)

Om een wand te maken met meer verschillen en toch een "metallic" te verkrijgen. Er is tegenwoordig heel veel te verkrijgen in behang. Wellicht dat hierin iets zit wat uw interesse trekt.
 

Mathijs80

  • #5
Ik wil toch het liefst muurverf gebruiken omdat ik dit makkelijk verwerkbaar vind (als het geen metallic is :wink: ) en omdat ik hier bij nog wat kan bijwerken en dat wordt bij behang toch lastig denk ik...

Ik moet nu alleen een geschikte kleur vinden die bij de "verliefd kleur" van Historia past , ik had daar voor dus zilver in gedachten.
Maar ga nu dus op zoek naar een andere kleur, ik sta open voor suggesties :idea:
 

EGeen

  • #6
Ga naar een speciaalzaak en haal daar een waaier op. (een grote die weer terug moet, niet zo'n foldertje).

Ga daarmee overdag in de kamer zitten en kijk wat je het mooiste vind. Bedenk van te voren welke richting je op wilt (rood/geel/blauw/wit - noem maar iets) en zoek daarbij de goede kleur.

Kleuren blijven toch een kwestie van smaak, dus ik zeg suc6 ! :mrgreen:
 

Mathijs80

  • #7
Dat is een goed idee ja, ik ga is even kijken of ik er 1 kan regelen... :idea:
 

Mathijs80

  • #8
Nou het is gelukt, het is fucsia geworden, kleurt er erg goed bij,...

@ EGeen bedankt voor de tip.

Kan slotje op.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu