Muur verven in de keuken

Ericcc

  • #1
Beste forumleden
Ik ben in de keuken bezig met muurverf .Nu zie ik wel dat er een kit is gebruikt die je niet kunt over verven met deze muurverf ,
hoe kan ik dat oplossen Het gaat over de kit tussen de inbouw van de keuken en de muur ??
Wat zou een goed oplossing daar voor zijn ??
e de waele
 

De Bob

  • #2
U kan proberen de kit af te dekken/over te schilderen met isoleer verf.
Dat werkt op bijna alle agressieve onder gronden.
Er is ook een isolerende renovatie muurverf voor b.v. het doorslaan van roet vlekken enz, maar vanwege de prijs zou ik eerder de kit behandelen met een isolerende verf.
 
Laatst bewerkt:

Ericcc

  • #3
Ik ga eens kijken wat er op de markt is voor dit probleem
Alvast heel veel dank voor de tip
e de waele
 

Kees de schilder

Verf- en houtrotherstel adviseur
  • #4
De enige adequate oplossing is het verwijderen van de oude kit en deze vervangen door een overschilderbare All-paint glazing kit. Laat u niet misleiden door de naam, deze kit is behalve als beglazing kit ook prima toepasbaar in de keuken. Deze is vocht-en schimmelbestendig en siliconen vrij. Dat is namelijk het probleem wat u nu bemerkt.Een hybride kit is ook geschikt.

In elke keuken zet zich vet af, hoe goed ook geventileerd. Op kitranden die vettig zijn hecht geen universele watergedragen muurverf. Deze dus eerst goed reinigen voordat u hierover geen gaat schilderen.
 

Ericcc

  • #5
Heb alle oude kit verwijderd en nieuwe kit terug aangebracht goed laten uitharden later geverfd en is goed gegaan dus iedereen weer heel veel dank
e de waele
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu