Muur broos, kapstok en kleine tv ophangen???

Aatje

 • #1
Hoi mede klussers!

Ik heb sinds een week een huis uit de jaren dertig en ben druk aan het klussen. Alles gaat voorspoedig, lcd tv netjes opgehangen aan de spauwmuur aan de linkerzijde van de woning.

Aan de andere spauwmuur ging ik de kapstok ophangen en daar ging het mis. Het geboorde gat was veel groter als de boor zelf. Nog dieper geboord 20 cm ofzo en de muur bleef wat zachter. De kleur van het gruis was wit/geel/grijs achtig. Idem dito als de buitenmuur van de slaapkamer waar ik een kleine lcd tv op wilde hangen.

Ik heb keilbouten a geprobeerd maar deze drukken het stucwerk kapot. Nu zat ik zelf te denken aan iets van kit ofzo in de muur te spuiten 20 cm diep en daar een m6 of m8 draadeind in te steken en dit hard te laten worden...

Iemand enig idee of dit gaat werken? :?:

Alvast bedankt voor de reacties!
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Fiesiekus

  • #2
  Chemisch anker gebruiken.
   

  Nightstalker

  • #3
  Jep, chemisch spuitanker werkt dan perfect :) dan spuit je met je normale kit pistool de twee componentenkit die in een speciale wokkel mengt in je gat en dus je in de kit bijvoorbeeld aan draadeind, 10 minuutjes wachten en hij zit zo vast als een huis!

  ik heb setjes spuitankers liggen mocht je hier niet of moeilijk aan kunnen komen... in de winkel zijn ze vrij prijzig
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu