Moet ik iets onder de wasmachine plaatsen - beton

A

Anonymous

Gast
  • #1
De aansluiting voor mijn wasmachine is in de kelder. Het vloer van de kelder is beton. Moet ik iets onder de wasmachine plaatsen zodat het niet te veel beweegt? Iemand heeft mij verteld dat een plateau van bakstenen de beste oplossing is.

Graag wil ik andere reacties horen.
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Voor mij is een betonnen vloer een ideale ondergrond voor een wasmachine, en al helemaal als dat rechtsstreeks op de ondergrond (de grond eronder) ligt. Ik wou dat ik dat had ipv mijn houten vloer. Als de vloer te glad is en de machine daardoor gaat "wandelen", kun je er eventueel wat stroeve vloerbedekkingstegels oid onder leggen. Er bestaan ook rubber anti-tril buffers maar daar heb ik wel eens van gehoord dat ze slecht zijn voor je machine omdat die dan meer gaat trillen.

Klopt dat, (witgoed-)monteur?
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Verhaal van Kluskees ben ik mee eens.

Klopt dus
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
Ik ben net achtergekomen dat de wasmachine moet worden verhoogd omdat de afvoerslang vanuit mijn trappenhuis, naar de kelder loopt. Als de machine niet verhoogd wordt krijg ik een probleem met het water afvoer (naar boven). Hoe kan ik de machine het beste verhogen gegeven het feit dat de machine ook gaat bewegen?
 
A

Anonymous

Gast
  • #5
Het enige dat ik je erover kan zeggen is dat het stevig moet zijn, een pasklare oplossing ken ik niet. Een frame met stevige balkjes (steeds kruislings en bovenop een dikke plaat multiplex oid of een gemetselde opstelling.
 
A

Anonymous

Gast
  • #6
Bij de onderdelenzaken is een machineverhoger te koop verhoogt ongeveer 50 cm.
 
A

Anonymous

Gast
  • #7
Bedankt voor jullie reacties. Ik zal zeker gaan kijken bij europart maar ik ben bang dat 50cm te weinig is.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu