Miele T273C wasdroger

BenRom

  • #1
Hoe verwijder ik de zijplaten van mijn T273C wasdroger
 

azijnzeiker

  • #2
hallo
de zijplaten van dit model droger zitten aan de achterzijde,bovenzijde en aan de voorzijde vast met schroefjes
eerst de bovenplaat er af, en daarna de voorkant,die zit vast met (lange)schroeven rondom de deuropening.de schroeven die de deur vasthouden kunnen blijven zitten maar van het deurslot moeten er wel uit en verder zitten er nog wat schroefjes verstopt achter het plastic plintje aan de onderzijde.(deze plint krijgt u eraf als u de plastic dopjes eruit wipt en de schroefjes eruit haalt)als de bovenplaat en de voorplaat eraf zijn kunt u alle schroefjes die de zijplaten vasthouden eruit draaien. maar voordat u dit gaat doen is bij mij wel de vraag wat de reden is waarom u de zijplaten eraf wilt halen. vr groet
 

BenRom

  • #3
Bedankt voor deze snelle reactie!
Ik heb het idee dat onderin iets los zit en tegen de trommel schuurt en slaat !??
 

azijnzeiker

  • #4
hallo..
ik zou eerst even kijken of het geluid niet bij de koolborstelbrug (die bovenop de trommel vast zit) vandaan komt.
dat geeft vaak een tikkend geluid. verder zou ik ook de aandrijfriem rondom de trommel eerst even bekijken op beschadigingen en/of loshangende stukken snaar.
mocht het geluid wel beneden vandaan komen dan zou het ook heel goed zo kunnen zijn dat het kleine overbrengingssnaartje tussen de poelie van de motor en het loopwiel op de motor in stukken ligt en wat in het rond slingert tijdens het draaien.
vr groet
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu