Miele Keramische kookplaat

Keramiek

 • #1
Ik heb een kookplaat via marktplaats aangeschaft zonder snoer.Nu heb ik deze aangeschaft maar geen idee van hoe deze aan te sluiten. Helaas wordt ik van google ook niks wijzer.Iemand aanwezig die mij wilt helpen?
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Kees

  Vaste Beantwoorder
  • #2
  Ik weet met 100% zekerheid, dat niemand je zal kunnen helpen als je niet op zijn minst het typenummer van de kookplaat vermeldt. En de aansluitwaardes op het typeplaatje.

  En dan nog kan het lastig zijn, omdat de aansluitschema's vaak op de kookplaat zelf zijn aangebracht en bijv. niet in de handleiding staan.

  Kun je dergelijke aansluitschema's op het apparaat vinden? Plaats dan eens wat foto's daarvan bij een antwoord.

  Geef ook aan wat voor stroomvoorziening je hebt. Bijv. tweefasige kookgroep, driefasige kookgroep of alleen maar een 'gewoon' stopcontact.

  Ook handig is te weten of je enige kijk hebt op aanleggen van elektravoorzieningen zoals een snoer aan een apparaat zetten, een stopcontact monteren of misschien zelfs weet wat een perilex aansluiting is... :wink:
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu