Meerdere klussen ivm nieuw huis

Hitman212

  • #1
Sinds deze week hebben wij een nieuwe huis gekocht en daarbij hebben wij een aantal klussen die gedaan moeten worden. Het tijdsbestek van deze klussen ligt in de komende 3 maanden wanneer wij de sleutels krijgen van het huis.

Echter zijn wij nu al op zoek naar een bedrijf waarbij wij de werkzaamheden kunnen laten uitvoeren en om natuurlijk eventueel inzicht te krijgen in de kosten.

Klus idee heeft meerdere onderwerpen die voor ons van toepassing zijn maar om site bevuiling te voorkomen vraag ik mij het volgende af.

De klussen die wij aanbieden zijn.Wat is de bedoeling nu. Meerdere onderwerpen plaatsen of kan alles in 1 keer op een juiste plaats worden gezet op de site.

Graag advies of juiste antwoord.

Alvast bedankt

PS: Het bericht geplaatst in dit onderwerp aangezien het niet mogelijk was om te plaatsen in onderwerp 'Ik kan geen geschikte rubriek vinden'
Verzoek voor een mod/admin om dit te verplaatsen mocht dit nodig zijn.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Als u de forumregels gelezen had kon u weten dat aanbieden van arbeid hier niet is toegestaan.
 

Hitman212

  • #3
Oke, dank voor je antwoord maar ik bood ook geen klus aan, ik heb een vraag hoe ik het moet aanbieden op de site. Daarbij heb ik een opsomming gemaakt van de klussen die wij gaan aanbieden.

Tevens staat dit onderwerp verkeerd en heb ik een soort van verzoek gedaan deze te verplaatsen. ( Zie onderste bericht )

Verzoek dat een admin of een mod die na het GOED lezen van mijn bericht mij een antwoord kan geven.

Alvast bedankt.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #4
Ik kan best wel redelijk lezen, zo stonden er meerdere klussen aangeboden, nergens voor nodig want alleen de vraag hoe u ze moet plaatsen op de site is hier aan de orde.


Het topic is nu dus verplaatst naar de door u gevraagde rubriek.
 

IJkenhout

Vaste beantwoorder
Moderator
  • #5
En wat is nu de vraag?

We beantwoorden in principe geen vragen over uitbesteed werk.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu