Materiaal carportplafond

Emmely

 • #1
Na een verbouwing wil ik ook graag de caport voorzien van een strak onderhoudsvrij plafond met verlichting. Op dit moment heeft de carport lelijke geperste houtplaten en draagbalken. Normaal zou ik denken dat met kunststof schroten te kunnen doen maar deze zijn niet (betaalbaar) te vinden boven de 390cm bij de bouwmarkt.
De carport is aan de achterzijde op zijn breedst 4,20 breed en aan de voorzijde iets meer dan 3 meter en de gehele diepte is 5,5m. Hij loopt dus naar de achterzijde iets breder uit. Wat zou een nette betaalbare optie kunnen zijn? Dit is namelijk een project dat ik graag zelf zou willen uitvoeren. Een alternatief is bv een spanplafond maar dat loopt gauw in de duizenden euro's. Ik weet dat er voor binnen een optie is om dit met en soort systeemplafond te doen. Zijn deze er ook voor buitengebruik?
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Jan

  Algemeen beantwoorder
  Moderator
  • #2
  Een optie is badkamerpanelen van kunststof.
   

  Hharbers

  • #3
  Trespa
  Alucopal plaat
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu