Leverancier jolly motor

Ktl

  • #1
Hallo,
ik ben dus op zoek naar een adres waar ze jolly motoren verkopen in nederland. iedereen verkoopt wel andere merken maar de jolly is niet meer zo gewild. is er nog een leverancier in nederland of is er iemand die er nog één heeft liggen die het wel doet?

ik ben op zoek naar een C200 0,62A 143W 20 Nm G/m 12 4 min 0:30 voor een knikarm zonnescherm.

ik heb op de site van jolly wel een catalogus gevonden maar daar komt de C200 niet meer in voor. weet iemand welke motor ik eventueel kan gebruiken uit de nieuwe lijn en wat er aan aangepast zal moeten worden.

alvast bedankt voor de reactie.
KTL
 

Ron321

Vaste Beantwoorder
  • #2
Er worden of dit forum geen adressen verstrekt zoals staat te lezen in de forumregels.
Er kan ieder ander merk in dat scherm gemonteerd worden, waarom op zoek naar een motor die bijna niet te vinden is?
Dat zal niet voor niks zijn.
 

Ktl

  • #3
Waarom zoeken.... omdat ik bij schermleveranciers ben geweest en die zeggen dat ze me niet kunnen helpen, ook niet met ander merk motoren vandaar.
ben bij somfy dealer geweest die zegt dat die van hun er niet in past vanwegen de andere bevestiging. vind het raar dat nog niemand verteld heeft dat ze allemaal passen, willen ze dan niet verkopen. dat jolly niet goed zal zijn na zoveel jaar lijkt me ook sterk daar het bedrijf nog steeds volop bezig is. zal wel meer met gemakzucht binnen de nederlandse markt zijn dat ze er nog maar een paar gebruiken, en somfy zal wel meer adverteren.
 

Shz

  • #4
Ik snap niet dat een ander bedrijf je niet kan helpen.
een somfy motor past altijd met een paar aanpassingen.je betaald wel wat meer .maar dan heb je ook wat..ik weet wel een bedrijf die altijd jolly had maar is over gestapt naar somfy.?kort om alle andere merken motoren passen er in.met een aanpassing
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu