Lekkage van dakkapel

K.L.Verhoeven

 • #1
Goedemiddag,
Ik heb al 1,5 - 2 jaar een vreemde lekkage bij mijn dakkapel. Ik zie alleen aan de buitenkant rondom de hoek / spie van de dakkapel continue blazen ontstaan.
De kunststof rand van de dakkapel is eraf geweest, naden zijn gekit en de kunststof rand is weer teruggeplaatst. Binnen (badkamer) zie ik van de lekkage niets. Afgelopen zomer de dakkapel opnieuw laten schilderen en nu gaat de verf opnieuw bladeren. Iemand een idee wat hier de oorzaak van zou kunnen zijn?
Foto 1,2 en 3 zijn van voor het schilderen.
Foto 4 is van bovenop dak (kunststof rand eraf)
Foto 5,6,7 zijn van nu. In de hoek / naad gaat het nu opnieuw bollen. Deze wel op de bovenste plank. Voorheen was het de onderste (2de plank).

Alvast dank.

IMG_2182.jpg IMG_2184.jpg IMG_2187.jpg IMG_2235.jpg IMG_2396.jpg IMG_2400.jpg IMG_2402.jpg
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Wgb

  Vaste Beantwoorder
  • #2
  Die randen daar zijn van kunststof? Wat voor een kunststof? Kit op de naden van dat profiel is vragen om zorg. Kunststoffen hebben een behoorlijke uitzettingscoefficient.
  Ik zie een, het lijkt net of er in de strook tegen de opstand een tegennaad is gemaakt.
  In ieder geval zie, het lijkt net of er een cm of 10/15 open staat. Is dat zo eerst een staalborstel er tussen door en Tixophalt erin.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu