Lekkage toilet badkamer

Elshout

 • #1
Sinds een paar jaar ligt er regelmatig een plasje water/urine onder het hangtoilet. Dit is niet elke dag. Er zit ook geen regelmaat in. Het is wel altijd 's ochtends. Er is al 2x een loodgietersbedrijf geweest om o.a. de leiding te controleren met een camera en door te spuiten. Ook is er tijdelijk een andere toiletpot opgehangen. Alle aansluitingen van de toiletpot vervangen. Niets helpt en de laatste tijd komt het steeds vaker voor. Ook is de ontluchting nagekeken. We worden er moedeloos van. Het stinkt erg en ook de voegen in de tegels worden aangetast. Kan iemand ons helpen en/of komt dit iemand bekend voor?
Alvast bedankt,
Ad van den Elshout
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Henk253

  Vaste Beantwoorder
  • #2
  Als het alleen water is kan het condens zijn.

  Urine is soms gevoelig om dat te zeggen, kan iemand overheen plassen.
   

  Haplo

  • #3
  Ik hoor dit ook wel vaker. Leg eens 2 stukjes toiletpapier onder de pot, daar waar het lekt. De kans is aanwezig dat het urinedruppels zijn. Deze tip ook eens aan mensen gegeven die dachten dat de pot in een keer lek was. Nooit meer iets van gehoord.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu