Lekkage onder badkamer na verleggen afvoerpijp

nicoletb

 • #1
Beste allemaal,

Tijdens de oplevering van ons nieuwbouwhuis wezen we de aannemer erop dat de afvoerpijp van het bad naast de plek van het bad was geinstalleerd (de badkamer is casco). De dag erna heeft een loodgieter die afvoer 2 dm opgeschoven nadat ie wat vloer had weg gehaald met een sloophamer. Hierna kwam er een vlek op de vloer en hingen er een paar druppels uit t plafond onder die plek een etage lager. Het ligt voor de hand dat de vloerverwarming is geraakt ook al lijkt dit met het blote oog niet zo. Zijn er nog andere mogelijkheden die een (vrij lichte lekkage veroorzaken) en die we moeten uitsluiten?

De vloerverwarming heeft overigens nog niet aangestaan (door een ander probleem) dus het zou kunnen dat dan de situatie veranderd.

Alvast bedankt voor het meedenken!

IMG-20221107-WA0004.jpg
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • robdeb

  • #2
  Ondanks dat dit heel vervelend voor u is, betreft het hier geen klusvraag (zie forumregels). Dit is werk voor de loodgieter die in een vloer met vloerverwarming heeft gehakt.
   

  Sander 1972

  • #3
  Eigenlijk bent u zelf de opdrachtgever, die afvoer moest worden opgeschoven.....
   

  Marcn.88

  Vaste Beantwoorder
  Moderator
  • #4
  geen eigen werk maar beoordelen van werk door derden daarom slotje
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu