Kunstof kozijn deur lekt

AmandaG

  • #1
Hoi,

Ik heb verschillende vergelijkbare berichten gelezen en heb die adviezen bij onze deau bekeken maar kom er toch niet helemaal uit.

Wij hebben eind 2021 nieuwe raar en deurkozijnen laten plaatsen. Iets wat 1 week/5 werkdagen in beslag zou nemen werd een lijdensweg van meerdere maanden met uiteenlopende problemen (2x spullen die van het dak waaiden, verkeerde maten, verdwenen horren, nu nog steeds 3 extra horren in de schuur, afgebeld worden op het moment dat ze de straat in komen rijden waarbij de werkers geen idee hadden dat er afgebeld zou worden, etc)

Maar we zijn er, alles is geïnstalleerd en een paar kleine beschadigingen hebben we voor lief genomen, we waren na 19 bezoeken en excuses/smoezen klaar.

Alleen onze deur lekt... Ze zijn hier al 3x voor geweest, de deur is uit elkaar gehaald en weer in elkaar gezet, opnieuw afgesteld, gaatjes geboord voor het water. Het helpt niet
Het water komt onder de deur door wanneer de glazenwasser is geweest, dan is de hal goed nat en moeten we met handdoeken aan de gang.
We hebben een eiken houten vloer die we al zo droog mogelijk moeten dweilen dus je snapt, wij vinden dit echt spannend mochten we een keer niet thuis zijn en de glazenwasser komt langs.

We hebben nog niet echt een storm gehad met de wind op de voordeur maar het ergst wat we toen hebben aangetroffen was dat het water over de verhoging was onder de deur, nog niet in de hal.

De rubbers rondom de deur zijn goed, nergens dun. De deur lijkt goed af te sluiten maar toch komt er water bij de hoeken naar binnen, en dan met name de hoek die open gaat.

Ik heb wederom contact opgenomen met het bedrijf maar nog geen reactie.
In augustus wordt er tijdens onze vakantie laminaat over de eiken vloer gelegd en ik ben inmiddels heel bang dat dit probleem dan nog niet verholpen is.

Wat zouden wij nog kunnen doen?

IMG_20230717_101029.jpg IMG_20230717_100827.jpg IMG_20230717_104149.jpg IMG_20230717_100905.jpg
 

IJkenhout

Vaste beantwoorder
Moderator
  • #2
Dit moet toch echt door het bedrijf zelf opgelost worden, er zit garantie op waterdichting. Als je er met hun niet uitkomt, schakel dan de brancheorganisatie in of je rechtsbijstandverzekering. Wij kunnen je hier niet verder mee helpen. Succes!
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu