Kozijn openslaande deuren afwerken.

Daans87

 • #1
Beste klussers,

Wij hebben een nieuwe vloer laten leggen in ons pas gekochte huis. Alleen is deze lager dan de vorige. Dus nu zit er flink wat ruimte tussen de drempel van de openslaande deuren en de vloer. Bijna 2 cm. Ik weet niet waar deze kunstof deuren gekocht zijn, en weet dus ook niet zo goed waar ik heen moet voor een oplossing. En misschien kan ik het ook wel zelf. Heeft iemand tips hoe ik de overgang van vloer naar drempel kan afwerken?

Alvast bedankt.

 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Gerrit B

  Specialist Telecom
  • #2
  Lijkt me typisch een gevalletje van er beter van te voren over na moeten denken of slecht advies van de vloeren leverancier.
  Je krijgt nu nl. vrij hoge dorpels in je huis en dat is niet handig.
  Is het voor jezelf geen probleem dan zou je dit op kunnen lossen met een dikkere afdeklat/vloerplint.

  suc6

  Gerrit
   

  Walker

  Specialist Deuren en Kozijnen
  • #3
  Gezien de traanplaat aan de buitenkant is het hoogteverschil daar ook fors. Het is dus al mis gegaan bij het inmeten, bestellen en plaatsen van het kozijn.

  Ik kan uiteraard niet in je portemonnee kijken, maar als je het echt netjes wil hebben, zou ik het achterkozijn vervangen voor 1 met een fatsoenlijke onderdorpel, op hoogte.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu