Koolborstels Bauknecht wae 8775 wasmachine

Christa1971

  • #1
Ik had ook een storingscode 06 en wou de koolborstels vervangen, inmiddels heb ik de motor gedemonteerd en ligt hier op tafel.

ze zitten inderdaad met twee schroeven vast zoals hier op het forum ergens vermeld staat,alleen kan ik met geen mogelijkheid bij die schroeven komen,of moet ik nu de motor zelf ook nog uit elkaar halen?
ik heb de vier lange schroeven al losgemaakt en de kap ervan afgehaald maar kom dan ook niet verder.

kan het trouwens kloppen dat mijn koolborstels in het wit plastic zijn? omdat ik hier heb gelezen dat het om zwart plastic ging.

groetjes Freek.
 

ChrisHa

  • #2
Kijk eens bij een online verkoper van koolborstels of je het juiste onderdeel op het oog hebt. Er zijn sites waarbij je op wasmachine-type kunt zoeken.

Als je dit onder je eigen topic had gepost was het wat duidelijker geweest, qua merk wasmachine bijvoorbeeld. Maar goed. Die kleur zwart is bij de onze maar dat maakt voor de werking natuurlijk geen snars uit.

Ik zou die motor vooral niet uit elkaar halen. Die kap is hoop ik niet een stuk van de motor. Als de motor namelijk vervangbare koolborstels heeft dan kan je er denk ik wel makkelijk bij.
Ik ben verder alleen maar thuis in de 3 wasmachines die ik wel eens open heb gemaakt (vandaar alle slagen om de arm in de tekst hierboven).
 

Christa1971

  • #3
Hij loopt weer als een zonnetje, het bleken losse koolborstels te zijn zonder houder, weer wat geleerd, bedankt voor jullie hulp.

groetjes Freek.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu