Klikbare overzetplinten?

K_lusser

 • #1
Beste Klusidee mensen,

Ik heb een nogal lastige vraag. Wij zijn al enige tijd op zoek naar overzetplinten die werken middels een kliksysteem of andere non-permanente bevestigingsmanier. Wij hebben namelijk te maken met muren waar al lage plinten tegenaan zitten die niet te verwijderen zijn zonder de muur en vloer aanzienlijk te beschadigen. Daarnaast hebben wij redelijk dikke kabels om weg te werken achter de plint.

Wij hebben al verschillende hoge overzetplinten gevonden die meer dan genoeg ruimte bieden voor zowel de bestaande plint als de kabels, maar in alle gevallen wordt tot nu toe aangeraden de plinten vast te kitten aan de muur. Dat willen wij niet omdat de opstelling van de apparatuur waarvoor de kabels nodig zijn zo nu en dan wijzigt. Wij zouden graag makkelijk de plinten willen openen of verwijderen/loshalen zodat we makkelijk kabels kunnen toevoegen of verwijderen. Is er een mogelijkheid om de overzetplinten te schroeven of om een kliksysteem te realiseren voor dit soort plinten, of vragen wij iets onmogelijks? Ik las ook ergens anders op het forum iets over een oplossing met magneten, maar een duidelijke oplossing werd in die thread uiteindelijk niet gegeven.

Wij zaten te denken aan het kliksysteem van Cando of Maclean, maar als iemand hier een andere/betere oplossing weet, dan horen we dat graag. Het liefst willen wij dat met overzetplinten met een kraalontwerp en een grootte van 18x120mm of 18x140mm.

Ik hoop dat jullie ons kunnen helpen, we zijn al erg lang op zoek en veel bedrijven/monteurs haken af als we kenbaar maken de boel niet vast te willen kitten. Alvast bedankt.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • K_lusser

  • #2
  Niemand? Is onze wens zo onhaalbaar? Als klikken niet kan, willen we ook wel kijken naar de mogelijkheid de plinten vast te schroeven aan de muur. Zijn er dan misschien wel tips?
   

  Walker

  Specialist Deuren en Kozijnen
  Moderator
  • #3
  Wat je zoekt is er niet. Als je een klik-systeem wilt zul je de bestaande plinten moeten verwijderen en een systeem met kabelgoot moeten monteren.
   
  Gerelateerde onderwerpen Antwoorden Datum
  10
  2
  1
  4
  2

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu