IthoDaalderop foutcode B28 "toesteltype fout combipact

Jandeschilder

  • #1
Beste experts

Sinds een aantal weken heb ik problemen met mijn CV ketel.
Ik merkte ongeveer 2 maanden geleden dat mijn verwarming warm was, nadat ik de ketel in de gaten hield kwam ik erachter dat mijn ketel om de paar minuten omschakeld naar verwarmen om vervolgens weer naar de rust stand terug te keren. Aangezien ik een paar dagen erna op vakantie zou gaan heb ik de stekker eruit getrokken om deze na mijn vakantie weer erin te doen.

Na mijn vakantie deed mijn verwarming niet meer vanzelf verwarmen maar kreeg ik een foutcode W45 "geen buitenvoeler gedetecteerd", mijn verwarming deed het niet meer maar ik kon gelukkig nog wel lekker warm douchen. Ik ben niet achter dit probleem aangegaan in de hoop dat het vanzelf wel over zou gaan. Echter nadat dit een tijdje heeft aangehouden kreeg ik ineens een melding W20 "toesteltype fout" en nu krijg ik sinds vandaag een melding B28 "toesteltype fout combipact", nu heb ik geen verwarming en geen warm water meer.

Ik heb vandaag contact gehad met IthoDaalderop en deze was zeer verbaasd met de meldingen W20 en B28, dat kon namelijk niet voor komen. Echter staat het er echt. Hij gaf mij aan dat aangezien ik geen nieuwe buitenvoeler heb geplaatst deze probleem uiteindelijk het toestel doet blokkeren. Echter heb ik vandaag een nieuwe buitenvoeler van € 100,- geplaatst maar het probleem blijft bestaan en ook de melding blijft staan.

wie o wie kan mj vertellen wat er aN de hand kan zijn en wat ik eventueel zou kunnen doen om dit probleem op te lossen.

BVD
Jan
 

Screech

Specialist Verwarming
  • #2
Ik kan ernaast zitten (ben niet bekend met itho ketels) maar het lijkt mij dat de automaat defect is. Aangezien hiij code's geeft, die eigenlijk niet voor kunnen komen
 

Jandeschilder

  • #3
Beste Screech

Bedankt voor uw reactie.

Bedoelt u met automaat de printplaat?
Of bedoelde u wat anders

Groetjes,

Jan
 

The headhunter

Specialist Elektra
  • #4
De branderautomaat is idd een printplaat.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu