ITHO CVE ECO SP ventilatie met afstandsbediening reageert niet meer

Mennobakker

  • #1
Hoi, wie weet raad? We hebben in ons huis een (ik denk) 2 jaar oude ITHO CVE ECO SP met bijbehorende draadloze afstandsbediening in de badkamer. toen we hier recent kwamen wonen werkte het prima. ineens niet meer, mogelijk direct nadat de stroom er even af is geweest.
Ik heb een aantal keer met diverse nieuwe batterijen in de afstandsbediening getracht zoals in de handleiding staat, de afstandsbediening opnieuw af en aan te melden maar helaas geen resultaat.

iemand goeie ideeën? :-)
 

Vonken_trekker

Specialist Elektra
  • #2
AB defect of ontvanger defect
 

Auto-Geen

  • #3
De box een paar minuten spanningloos gemaakt voordat je de AB aanmelden?
 

Mennobakker

  • #4
dank voor jullie reactie, de box er een paar minuten van de spanning mocht helaas ook niet baten... enig idee hoe te checken of het mogelijk aan de zender of aan de ontvanger ligt? of is een nieuwe AB kopen de enige wijze hier achter te komen?

overigens, weet niet of het van waarde is te weten: als ik de stekker eruit trek van de box klinkt het alsof hij stopt van heel zachtjes draaien...er lijkt dus wel iets te gebeuren maar niet iets dat zuigkracht oplevert
 

haphaphap

  • #5
haal de box eens van spanning. Wacht even een minuut of 2.
Zet hem op spanning. druk dan alle 4 de knoppen tegelijkertijd in, hiermee gooi je alle ingeleerde remotes weg uit de CVE.
Vervolgens druk je op de afstand bediening 2 schuin tegenover elkaar liggende knoppen in (dus links boven en rechts onder bijvoorbeeld) Zo meld je deze AB opnieuw aan bij elke CVE die nog in inleer modus staat (eerste 5 minuten na powerup dacht ik).
Mocht die niet werken probeer het dan nog eens maar sla de stap van het indrukken van de 4 knoppen dan even over.
 

Mennobakker

  • #6
dankje, ik heb bovenstaande geprobeerd en met een nieuwe afstandsbediening maar geen resultaat dus ga op zoek naar een nieuwe ontvanger dan maar..
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu