Isolatie onder keukenkastjes?

RobinM

  • #1
Ik heb een woning uit 1930. Keukenblok staat voor een gedeelte tegen de buitenmuur aan, voor een ander gedeelte 'vrij' in het huis. De keukenkastjes en -lades zijn vooral in deze tijd erg koud. Er is een verschil tussen het blok tegen de buitenmuur en de ander, maar beiden zijn vanbinnen erg koud.
Het staat allemaal op een terrazzo vloer, die niet is nageïsoleerd wegens geen kruipruimte. De buitenmuur is ongeveer 17 jaar geleden nageïsoleerd.
Ik zat er zelf aan te denken om achter het schopbord, onder de keukenkastjes, isolatie aan te brengen die ook makkelijk te verwijderen is wanneer je bij leidingen o.i.d. moet komen die daar al liggen.
Is dit verstandig en welk materiaal kan ik daar het beste voor gebruiken?

Groetjes,
Robin
 

Kluspeet

  • #2
Hallo Robin, ik heb dezelfde vraag. Welke materialen kun je het beste gebruiken om de vloer onder de keukenkastjes te isoleren.
Graag advies.
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #3
Eigenlijk denk ik, dat je voor deze vraag beter een nieuw, eigen topic kunt starten met beschrijving van jouw situatie (en evt. foto's daarvan).

Want het is niet zo waarschijnlijk dat je echt een 'advies' gaat krijgen van iemand die er zelf geen verstand van heeft en hier een jaar geleden twee topics gestart heeft (waarvan dit topic blijkbaar onbeantwoord bleef).

Bovendien is elke situatie toch net weer even anders, dus een eventuele oplossing daarvoor ook.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu