Isolatie onder droge vloerverwarming.

Arie83

 • #1
Ik heb vraag over extra isolatie onder droge vloerverwarming.
Het betreft een oude woonboerderij die op zand is gebouwd. In het verleden is er een betonvloer in de huiskamer gestort en daarop zijn rondom binnenmuren gemaakt, om op deze manier een spouw te realiseren. Anders had ik graag de betonvloer eruit gehaald en de vloer opnieuw opgebouwd met isolatie onder het beton. Maar het slopen van de vloer vind ik een te groot risico omdat ook de verdiepingsvloer op die wanden rust.
Nu heb ik het idee om er een droge vloerverwarming in te maken alleen worden deze platen alleen verkocht met een dunne plaat isolatie.
Weten iemand of het mogelijk is om daar extra isolatie onder te stoppen of gaat dit teveel veren. Ik heb namelijk een cm 8 voor de totale vloer opbouw.
Of heeft iemand anders een betere oplossing.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Marcn.88

  Vaste Beantwoorder
  Moderator
  • #2
  er kan extra isolatie aangebracht worden, deze dient wel voldoende drukvast te zijn ivm de maximaal beschikbare hoogte zou ik voor een pir plaat gaan.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu