Is ondertapijt zoveel waard?

Dms1

  • #1
Ik heb een tapijt op het oog voor mijn nieuwe woning.
Het ondertapijt dat hiervoor beschikbaar is, maakt de prijs 50% hoger dan als ik geen ondertapijt gebruik; dit omdat ik vloerverwarming heb en daarvoor dus lang niet elk (onder)tapijt geschikt is.
Het lijkt dus aantrekkelijk om geen ondertapijt te nemen, maar als het tapijt dan echt (zoals men in de handel zegt) na 2 jaar 'af' is, dan ben ik uiteindelijk veel duurder uit.
Wat denken jullie, moet ik op het ondertapijt besparen en dit niet nemen? Of is de kwetsbaarheid van mijn tapijt (geen projekttapijt, onderlaag wordt geadviseerd) dan zoveel hoger dat ik het beter niet kan doen?
NB tapijt en ondertapijt zijn qua warmteweerstand geschikt voor vloerverwarming dus deze vormen verder het probleem niet.
 

Pirke

  • #2
Persoonlijk zou ik geen geld uitgeven aan tapijt dat na twee jaar al aan vervanging toe zou zijn. Verkoper geeft eigenlijk daarmee al aan wat de kwaliteit is.

Neem een iets duurder tapijt wat tussen de prijs van Produkt a en produkt a + ondertapijt in zit, en win advies in bij een andere winkel.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu