Interviewkandidaat gezocht voor tijdschrift

Laura.journalistiek

  • #1
Oproep:

Als freelance journaliste voor het tijdschrift Plus magazine ben ik bezig met een serie korte interviews over hobby's en de rol van internet hierbij.

Nog altijd zijn er veel ouderen die drempelvrees hebben ten opzichte van internet. 'Dat heb ik niet nodig' of 'daar begrijp ik niks van', zijn veel gehoorden argumenten. Omdat internet een steeds grotere rol speelt, niet alleen werkgerelateerd en het onderhouden van contacten, maar ook steeds meer mensen het gemak van internet ontdekken met betrekking tot hun hobby, portreteer ik zes mannen en vrouwen van rond de zestig, met uiteenlopende hobby's (koken, tuinieren, klussen, schaken, fietsen) waarbij internet hen goed van pas komt. Bijvoorbeeld voor het opzoeken van recepten, het uitwisselen van tips en adviezen, online schaken met iemand anders, fietsroutes uitstippelen, enz.

Lijkt het u leuk om mee te werken aan een kort telefonisch interview over dit onderwerp en bent u vrijdag 18 juni of zaterdag 19 juni beschikbaar om naar Amsterdam te komen (reiskosten worden vergoed) voor een fotoshoot? Neemt u dan contact met me op door te mailen naar:
#######

Ik kijk uit naar uw reactie!

mvg,
Laura
 

Pepjo

  • #2
Dit is een klusforum, geen social-interest-stukjes-schrijven-oproep forum.

Slotje.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu