intergas kompakt hr gaswandketel 5 warme en 3 koude radiator

A

Anonymous

Gast
 • #1
We wonen hier nu 4 maanden en hebben de ketel laten vervangen door een intergas kompakt hr gaswandketel. De thermostaat is een honeywell chronotherm IV. Probleem is dat de radiatoren aan de voorkant van het huis (voorkamer, hal, badkamer) niet warm worden. Ontluchten heeft niet geholpen. Keteldruk is ruim voldoende. Warmwatervoorziening zowel boven als beneden prima. Wat zou de oorzaak kunnen zijn? De radiatoren zijn overigens enigszins gedateerd.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • A

  Anonymous

  Gast
  • #2
  Chris,het eerste wat ik doe is de radiatoren dicht zetten die het doen,En doen ze het helemaal niet of een beetje?Standaard staat de intergas op 11kw cv vermogen!!!dus dat zou ook nog een mogelijkheid zijn als je ze niet goed warm krijgt!!Maar probeer eerst het eerste,heb toch idee dat het met doorstroming te maken heeft,en kijk of je pomp nog een stand hoger kan!!(schakelaar op pomphuis)

  gr.Ben
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu