Intergas Kombi Kompakt HRE 24/18 warm water geen cv

Matthewbeen

  • #1
Hallo,

Ik zal mezelf even vlug voorstellen. Matthijs, 22 jaar en woonachtig in Weesp. Sinds kort een huis gekocht, cv geïnstalleerd zonder al te veel problemen en alles werkte bij het testen ervan. Sindsdien de cv niet meer in werking gesteld omdat de afvoer nog niet klaar was. Wel warm water gehad al die tijd. Nu de koude tijd eraan komt is de cv inmiddels helemaal af en was het dus tijd om de verwarming aan te gooien. Helaas gebeurde er niks, geen warmte in geen enkele radiator. Alles geprobeerd, ontluchten, resetten opnieuw in bedrijf brengen niks werkte.
Maar bij het draaien van de testprogramma's uit de handleiding werkte alles naar behoren en werden de radiatoren weer warm. Maar als ik de test dan weer afsloot werd het weer koud in huis. Weet iemand waar dit aan ligt?

mvg, matthijs
 

Paneel

  • #2
Thermostaat misschien
 

Matthewbeen

  • #3
Heeft het ook gedaan
 

Ketelchrisje

Specialist Verwarming
  • #4
Als je de servicetoets icm de + toets indrukt en even vasthoud gaat de ketel dan branden op cv bedrijf met een kleine letter h in het display?
 

Matthewbeen

  • #5
Ja, en bij de andere toets combinaties krijg ik de juiste display uitlezing dus volgens de testprogramma's moet alles in orde zijn.

Voor wat betreft de thermostaat, deze heeft het gewoon gedaan. Op manual de temperatuur omhoog gezet en toen ging de verwarming aan (destijds). Nu doet hij niks meer en viel zelfs een keer het warm water weg.
 

Paneel

  • #6
Wat voor een thermostaat hangt er?
 

Lodos

  • #7
Geeft de ketel ook een storingscode aan? Of zit het in de instellingen alleen op warmwater ingesteld?
 

Ketelchrisje

Specialist Verwarming
  • #8
Of lege batterijen of thermostaat defect of kabelbreuk in de thermostaatkabel zou ik dan zeggen.

Heb je een aan/uit thermostaat verbind de contacten dan eens door beneden en bij de ketel, dan weet je al een stuk meer.

Inderdaad @hierboven, is de intergas niet op alleen ww ingesteld softwarematig?
controleren via de installatiehandleiding.
 

Matthewbeen

  • #9
Ketelchrisje schreef:
Inderdaad @hierboven, is de intergas niet op alleen ww ingesteld softwarematig?
controleren via de installatiehandleiding.
Dit is waarschijnlijk het probleem. Zojuist met warmteservice gebeld en zij zeiden ook dat de installateur toendertijd waarschijnlijk de ketel heeft ingesteld op alleen ww aangezien de cv nog niet compleet af was. Nu is het dus zaak om die vent op te sporen en er achter te komen of dit ook zo is. Zelf kan ik het niet veranderen zei warmteservice, dit moet door een installateur gedaan worden, kost 2 á 3 minuten.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu