Intercom - herkent iemand deze?

Vinsy

  • #1
Wie herkent dit foeilelijke ding en weet welk fabrikaat het is en/of waarmee het te vervangen is. Betreft een flat, dus her vervangen van meer dan de ontvanger is onmogelijk.


 

Mn22

Vaste beantwoorder
  • #2
Dat is een huistelefoon van Golmar. als ik me niet vergis kun je deze vervangen door een Golmar T-510R.
 

Vinsy

  • #3
Veel dank! ik ben 10 stappen verder! Heb hem besteld.
 

The headhunter

Specialist Elektra
  • #4
Bent u bevoegd om dat ding te vervangen?

De intercom is normaal van de VVE om te voorkomen dat iedereen er aan loopt te klooien, een fout bij u kan nl.tot storingen leiden in het hele systeem en dat kan behoorlijk in de papieren gaan lopen.Zeker als niet bekent is dat u een fout gemaakt heeft.
 

Vinsy

  • #5
Ik bestel een intercom van hetzelfde merk waar een prachtig schema bij zit om om te zetten vanaf oudere types en zelfs andere merken. Uiteraard test ik eea ook op goede werking na plaatsing. Ik vrees dus dat het best wel eens goed zou kunnen komen.

Bevoegdheden wilde ik maar even in het midden laten, er is geen sprake van een vve, maar woningbouw en die vervangen niets als het ook nog maar half werkt, laat staan als het gewoon helemaal vergeeld is en ook nog uit het jaar 0. Het werkt, zeggen ze dan. Maar het oog wil ook wat.

Maar snap je punt, als ik niet wist waarmee ik bezig was zou ik er niet aan beginnen.
 

The headhunter

Specialist Elektra
  • #6
Ik waarschuw maar, de laatste intercom klant van mij die exact wist waar hij mee bezig was zit nu met een stropje van 4000 euro.

De woningbouw is dan ook niet te beroerd om die kosten door te berekenen.
 

Vinsy

  • #7
Hij hangt en werkt perfect. Bedankt aan de tipgever!



 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu