Indesit WD125T maakt vreselijk veel herrie met centrifugeren

John en Karin

  • #1
Het lijkt alsof de trommel los zit, maar we kunnen niets ontdekken, ook veren zagen er goed uit, schokbrekers ook. Nu durven we niet meer te wassen omdat het echt lijkt of de trommel er uit draait, zoveel herrie! Nog geen half jaar geleden is er een monteur bij geweest voor iets anders, het programma centrifugeerde toen helemaal niet meer. En volgens de monteur draaiden wij teveel wassen (gezin van 6 personen) voor zo'n wasmachine?
 

John en Karin

  • #2
Heeft het eigenlijk wel zin om te proberen de oorzaak te achterhalen? Of is het sowieso te ingewikkeld voor leken? Ik had gehoopt een eenvoudig antwoord te krijgen :shock: zodat we nog jaren plezier van de wasmachine hebben (klein budget zucht...) :lol:
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #3
Dat je geen antwoord hebt gekregen duidt er op dat óf de beschikbare witgoedspecialisten geen raad weten met je vraag, óf de andere witgoedspecialisten niet beschikbaar zijn, bijv. door vakantie.

Op afstand is vaak moeilijk te beoordelen of "veel herrie" komt door lagers, schokbrekers of door iets anders.

Uitspraak doen over "teveel wassen voor een gezin met 6 personen" kunnen we in elk geval niet, daarmee zouden we een oordeel geven over kwaliteit van merken en typen en dat doen we hier niet.

Je kunt zelf nog een en ander opzoeken over bijv. het vervangen van lagers bij Indesit wasmachines, door de zoekfunctie te gebruiken met "lagers Indesit". Je zult dan merken dat lagers vervangen niet echt iets is voor leken, maar niet onmogelijk is. Maar ook dat het niet altijd succes heeft, cq. de moeite waard is.
 

John en Karin

  • #4
Dank je. Als je zo'n wasmachine uit elkaar hebt gehaald (nou ja, bovenkant eraf en achterkant eraf, dan ziet het er toch wel ingewikkeld uit allemaal... :oops: ). We gaan nog even verder snuffelen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu