Indesit vaatwasser stopt midden in programma

mhgh

  • #1
Het gaat om een indesit dfg 26b1 nx eu.

We hebben eigenlijk altijd van die all in one vaatwas tabletten in huis gehad waar we dus nooit met zout en glansmiddel hoefde te rommelen. Nu is er bij de boodschappen een fout gemaakt waardoor we classic tabletten hadden waar we wel zout en glansmiddel voor moesten gebruiken. Dat hebben we toen maar gewoon gekocht en gebruikt. Na ongeveer een maand sinds het beginnen met het gebruik van zout en glans stopt de vaatwasser telkens na zo’n 20 minuten, waarna de controle lampjes van de zout- en glansmiddel reservoirs agressief beginnen te knipperen. Het start/pauze lampje is dan oranje. We hebben dus net allebei de middelen weer aangevuld in de hoop dat ie dan weer verder zou gaan. Weer opnieuw uit en aan gedaan en het programma weer laten starten, en weer na 20 minuten hetzelfde gedoe met die lampjes...

Ook hebben we het idee dat het water niet opgewarmd wordt. Hij gooit tevens ook het vaatwas blokje niet uit het zeepbakje wat ie normaal na zo’n 5 minuutjes van het start moment doet.. iemand enig idee wat er aan de hand is?

(hij neemt wel goed water op en voert dit ook weer af, de wasmiddelen worden dus alleen niet “gebruikt” en hij warmt niet op)
 

Harry0071

  • #2
Hallo mhgh heb je toevallig al het probleem gevonden/opgelost?

ik heb namelijk exact hetzelfde probleem
En ben zeer benieuwd. Alvast bedankt
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu