Indesit EDIFP 29T9 A waterprobleem

Papi Chulo

  • #1
Geachte forumleden,

Mijn vaatwasser blijft soms vol staan met water als de vaatwassen UIT staat. Eerst zat ik te denken aan afvoerwater wat terug komt, maar dat is uitgesloten. Ook is het water schoon en helder. Achter in de vaatwasser aan de linkerwand zit rond rooster waar ik het gevoel heb dat het water uit komt (weet ik niet helemaal zeker). Als ik de toevoerkraan dicht draai is het probleem verholpen. Na wat speurwerk kan het aan 3 dingen liggen. 1 De aanvoerslang incl het electronische gedeelte die aan de kraan wordt gemonteerd 2.inlaatventiel 3. Het labyrinth. Het laagje water is na een nacht ongeveer 10cm.

Verder wast de vaatwasser nog gewoon prima, geen storingen en ook geen meldingen. Alleen elke nacht de aanvoerkraan even dichtdraaien.

Wie heeft een idee welke van deze drie het kan zijn voordat ik hem er uit ga monteren en stuk voor stuk de delen ga testen.

Mvg,

Papi
 

S.oldeerbout

Specialist Keukenapparatuur
  • #2
1 De aanvoerslang incl het electronische gedeelte die aan de kraan wordt gemonteerd
2.inlaatventiel


Dat is het zelfde onderdeel , aanvoerslang is het inlaatventiel.
Labyrinth is het niet , immers bij sluiten van kraan is het opgelost.
 

Papi Chulo

  • #3
Bedankt voor uw snelle reactie. Verwacht u dat het is opgelost met een nieuwe aanvoerslang of dee schoonmaken? Of andere tips?

Mvg,

Papi
 

Papi Chulo

  • #4
Ik heb ook even twee foto's gemaakt voor de duidelijkheid, rondje gemaakt met het water wat in de vaatwasser stroomt. Mvg Papi

Inkedvaatwasser2.jpg vaatwasser1.jpg
 

S.oldeerbout

Specialist Keukenapparatuur
  • #5
Aanvoerslang vervangen.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu