Indesit Biaa13 stopt steeds

Samm25

  • #1
Hallo allemaal,

Sinds drie jaar heb ik een Indesit koelkast met het typenummer BIAA13. Hij heeft het eigenlijk altijd goed gedaan maar sinds de laatste tijd heeft die zijn kuren. Wanneer de koelkast op de maximale temperatuur staat werkt die goed. De temperatuur is dan -1 dus veel te koud. Wanneer ik de koelkast op een andere temperatuur wil zetten, valt de koelkast uit en reageert die niet meer. De temperatuur schiet dan in no time omhoog en hij slaat ook niet meer aan. Wanneer ik dan de koelkast weer op het maximale zet slaat die na 3 uur een keer weer aan. Nu viel die onlangs ineens uit zonder dat ik aan de temperatuur gezeten heb. Hij viel voor 4 uur uit, waarna die uit zichzelf gewoon weer aan gaat en weer maximaal aangaat. Het is geen automatische functie omdat de temperatuur echt met 10 graden stijgt.
Weet iemand wat dit kan zijn?

Alvast bedankt :)
 

S.oldeerbout

Specialist Keukenapparatuur
  • #2
Als het toestel bij -1 graden in de koelkast bovenin de achterwand een dikke ijslaag krijgt van ca 10 cm dan een nieuwe kopen.
 

Samm25

  • #3
Bedankt voor je reactie. Dat is niet zo, hij heeft aan de achterwand wel een beetje ijs maar dat kan je er zo afkrabben met je nagel, is niet erg veel.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu