Inbouwkoelkast deur afstellen

Utzie

 • #1
Wij hebben een inbouwkoelkast. De deur loopt aan en ik wil deze graag afstellen. De deur van de inbouwkoelkast is vast met de deur van het keukenmeubel verbonden. Aan de bovenkant staat de deur te veel los van de koelkast.

Bijgaand een foto van het scharnier. Ik denk dat de witte dopjes de stelschroeven zijn, maar daar past geen enkel inbussleutel in.

Wie weet raad?
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Kees de schilder

  Verf- en houtrotherstel adviseur
  • #2
  Nee. De witte dorpjes zijn zg aanslagen en alleen bedoelt om het scharnier te begrenzen op insteekdiepte tegen de kast. U kunt aan de scharnieren niets verstellen.

  Als de deur aanloopt stelt u deze bij 2 stelschroeven in de sleufgaten bovenin en met de 2 stelblokjes onder de koelkast deur dus niet de buitendeur. Draai de bevestigingsschroeven waarmee de buitendeur aan de koelkastdeur vastzit niet geheel los zonder de buitendeur te ondersteunen, want deze hangt los in de scharnierboringen !
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu