Ideeen gezocht voor wand onder schuin plafond

Olsterdam

  • #1
We zijn bezig om onze zolderkamer te verbouwen, inmiddels is de oude meug eruit en is de kamer zo goed als kaal....tijd om op te gaan bouwen.

Ik zit nu alleen met het idee om wanden te plaatsen tegen de schuine plafonds aan:Alleen weet ik niet hoe ik dit het beste kan aan pakken, alle ideeën zijn welkom. Ik zit ook nog te denken om er iets van een opbergruimte van te maken, we willen hier alleen geen schuifwand voor omdat er ook een radiator aan moet komen te hangen. (wandje moet dus wel sterk zijn)
Verder zal het wandje net achter de balk komen.

Iemand goed ideeën, tips over te gebruiken materialen etc.

Ik hoor het graag
 

Tfro71

  • #2
Ik zou gewoon een wandje plaatsen met een paar staanders. Hier kan dan mooi die radiator aan. Aan één van beide zijden laat je de wand niet doorlopen maar zorg je dat je een uitneembaar paneel hebt (vastzetten met van de magneetsnappers). Je gaat hier toch spullen opslaan die je nauwelijks gebruikt dus de toegang hoeft niet heel handig te zijn.
 

IJkenhout

Vaste beantwoorder
Moderator
  • #3
Stukje houtskeletbouwwand met staanders en liggers van 44x70mm, hoh 300 en afwerken met gipsplaat. Het wandje eerst maken (marge van 1cm rondom) en dan in z'n geheel plaatsen en vastschroeven. De radiator hang je aan de staanders of evt. achterhout.

Als je handig bent, maak je een echt deurtje voor de opslag met scharnieren, maar alleen met magneetjes is makkelijker.
 

Olsterdam

  • #4
Dank jullie wel, ik ga wat proberen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu