Hulp met verven

Jeffrey1402

  • #1
Ben net klaar met me 3de laag verven en weet gewoon niet wat er fout gaat de muur ziet er goed uit maar zodra je vanuit de zijkant komt aanlopen met licht val erop zie ik zoveel vlekken wat kan ik nog doen
16256525746913971403552153909495.jpg
 

Impie

Vaste Beantwoorder
  • #2
Wat voor ondergrond is het, en heb je voorstrijk gebruikt?
 

Jeffrey1402

  • #3
Is 5 jaar geleden gestuuct en gespoten heb zondag voorstrijk gebruikt en maandag verf en gister nog een keer verf
 

RF123

  • #4
Werk je voldoende snel zodat je de lagen nat in nat op kunt zetten?, als de vorige baan al half aangedroogd is en je rolt er nog eens overheen kan je ook banen/structuur trekken. Zeker bij hogere omgevingstemperaturen i.c.m. trek.
 

BertPleizier

Vaste Beantwoorder
  • #5
Veel en veel meer verf gebruiken. Je ziet nu “banenbontheid”. Mensen dopen een roller in de verf en gaan daar de hele muur mee rollen, maar zo krijg je geen verf op je muur.

Dus: roller in de verf, baan rollen, roller in de verf, volgende baan rollen, enz.. Heb je een paar banen gedaan, dan deze in 1 richting narollen en er dan niet meer aankomen. Het makkelijkste is als een ander de randjes schildert / saust met een kwast en een smal rollertje. Dan kun je er zelf achteraan voor de grote vlakken.

En met deze temperaturen moet je behoorlijk snel werken, anders droogt de latex al aan op de muur nog voordat je het nagerold hebt. Raak je het dan nog een keer met de roller dan blijf je dat zien.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu