In de keuken (3,25 m bij 2,50 m) en de hal (2,10 m bij 6,20m) bestaat de ondervloer, die direct op de binten ligt (h.o.h. 61 cm) uit allemaal korte, slecht gelegde, wel geschroefde maar toch krakende houten vloerdelen (kopmaat circa 9 bij 2 cm). Alle reden om de hele zooi eruit te slopen en eens een fijne nieuwe ondervloer te leggen.
Vervolgens wil ik op die ondervloer van die groene vezelplaten leggen (reeds in huis gehaald, hopelijk geen slecht idee...?) en daarop zwart-witte laminaattegels diagonaal gelegd.
Hierbij de volgende vragen:
* Van welk materiaal kan ik het beste de ondervloer leggen?
* Welke dikte van dat materiaal?
* Op hoeveel zaagverlies moet ik voor de ondervloer rekenen (keuken is plus hal is circa 22 m2)?
* Moet de ondervloer nog in een bepaald patroon gelegd worden?
* Is het 'natte' karakter van de keuken voldoende bestreden met een laag jachtlak over de ondervloer of zal er speciaal materiaal aan te pas moeten komen?
Alvast bedankt voor de reacties!
Vervolgens wil ik op die ondervloer van die groene vezelplaten leggen (reeds in huis gehaald, hopelijk geen slecht idee...?) en daarop zwart-witte laminaattegels diagonaal gelegd.
Hierbij de volgende vragen:
* Van welk materiaal kan ik het beste de ondervloer leggen?
* Welke dikte van dat materiaal?
* Op hoeveel zaagverlies moet ik voor de ondervloer rekenen (keuken is plus hal is circa 22 m2)?
* Moet de ondervloer nog in een bepaald patroon gelegd worden?
* Is het 'natte' karakter van de keuken voldoende bestreden met een laag jachtlak over de ondervloer of zal er speciaal materiaal aan te pas moeten komen?
Alvast bedankt voor de reacties!