Hoe vervangt een prutser een sanindusa wc bril?

Alf24036

 • #1
Beste forumleden,

Ik probeer een sanindusa wc bril te vervangen.
Natuurlijk ben ik zo'n prutser dat me dat niet lukt. Na wat zoeken op het forum kwam ik dit onderwerp tegen, waarin ongeveer 1,5 jaar geleden dezelfde vraag werd gesteld.
Zie hier.
-----------
Bij het bevestigen van dit type wc bril worden de bevestigingsschroeven, voorzien van een ingeklapte ring door het gat van de wc pot gestoken. Door de schroeven te spannen worden de ringen uitgeklapt en blijven achter het gat zitten.
Maar nu ik de bril willen demonteren krijg ik de schroeven met bril en al er niet meer uit. Ik kan niet bij de onderkant van de pot. Is er een truc of moet de pot van de muur met alle gevolgen of zal ik de schroeven doorzagen? Graag advies.
------------

Helaas ontbreekt het antwoord. Zouden jullie me kunnen helpen?
Voor alle duidelijkheid voeg ik twee foto's toe.
Groet,
Alf

 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Henk253

  Vaste Beantwoorder
  • #2
  Je moet je nooit weg gooien als prutser ieder een doet zijn best op zijn manier.

  op je onderste foto heb je nog een bevestiging punt daar in zit een een inbus kan je die verdraaien?
   

  Ellen K

  • #3
  Beste Alf,

  Na jaren hebben wij nu hetzelfde probleem betreft vervangen van de wcbril. Ook ik kan nergens informatie vinden erover. Hoe heb jij het uiteindelijk opgelost? Ben erg benieuwd en hoop dat je me kunt helpen. Vriendelijke groet, Ellen Koster.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu