Hoe bijvullen ATAG PERFECT 2???

Natalia379

  • #1
Hallo allemaal!

Ik woon sinds kort in deze woning en weet niet hoe moet ik dat rare CV ketel bijvullen. :? Ik heb het een keer monteur gevraagd om te laten doen, nu probeer ik het zelf maar lukt niet. Waarschijnlijk toen het monteur voor me heeft gedaan heb ik niet attent genoeg opgelet wat ie deed.
Als ik vulslang aan de expansievat doe en doe de kraan met water open,dan loopt er water uit ( van de kant waar de expansievat is) inplaats van bijvullen en druk wordt niet hoger...terwijl toen het monteur voor me deed was ie binnen paar minutjes klaar. Er moet waarschijnlijk nog wat open, maar niet wat er waar ... kunnen jullie het uit de foto begrijpen welke stuk moet ik nog meer open draaien?


 

Bundy

Specialist Verwarming
  • #2
Heb je die bijvulkraan op dat expansie vat wel (open) gedraaid ?
vaak op de achterkant van die dop zit ,n gaatje die past op die kraan-deze draai je dan in de lengte richting (open)- de dop is dus je sleutel .

Kwart slag draaien dus.

Heb je dit wel goed gedaan ? en wil het nog niet ? - dan kan het zijn dat je het rubber schijfje van de dop tussen de slang heb zitten- (eruit halen dus ) .

Succes ,
 

Obelix2

Specialist Witgoed
  • #3
Wel eerst je kranen weer sluiten anders heb je water spektakel.
 

Natalia379

  • #4
Ja, nu wel de dat dop opengedraaid,vullen is gelukt denk ik ... heb tot 1,9 bar opgevuld...alleen op de display staat nu A ...is dat een storing? :shock:
 

Obelix2

Specialist Witgoed
  • #5
À met wat er achter?

Heb je de stekker uit getrokken gehad?

Dan gaat hij 20 minuten in het ontluchtings programma
 

Natalia379

  • #6
:prima: ja, het is allemaal gelukt!!! Lekker warm water weer!

Bedankt allemaal!))) :D
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu