Glasvezelbehang geleverd met gaatjes

Blmher

 • #1
Goedemiddag,

Ik heb bij een doe-het-zelf bedrijf voorgeschilderd glasvezelbehang gekocht met een standaard ruitmotief (indien merk noodzakelijk is voor het beantwoorden van de vraag hoor ik het graag). Bij opening van de rol zaten er op de eerste baan (2.50x1m) een stuk of 30 gaatjes variërend van nog geen halve vierkante mm, tot gaatjes van 2 bij 2 millimeter.

Er vanuitgaande dat dit niet de bedoeling was heb ik deze rol omgeruild. Echter heeft de tweede rol hetzelfde probleem. Navraag bij de winkel leidt er toe dat men opmerkt dat de gaatjes er blijkbaar bij horen als dit bij twee rollen het geval is.

Mijn vraag is, horen deze gaatjes inderdaad in de rol te zitten of word ik verkeerd geïnformeerd. En zo ja, weet iemand dan of deze gaatjes op een storende manier opvallen in het eindresultaat.

Alvast bedankt voor de moeite.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Kees

  Vaste Beantwoorder
  • #2
  Waarom informeer je niet even bij de fabrikant van het betreffende behang?

  Als je blijkbaar het merk weet dat zou dat toch een peuleschil moeten zijn... :wink:
   

  Blmher

  • #3
  Dat is een heel goed idee. Ik had er niet bij stil gestaan dat dat ook een mogelijkheid was. Dank u wel voor uw snelle antwoord.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu