Glas-eindblokken met gleuf

Remonvg

  • #1
Heren,

Wij gaan onze badkamer (laten) verbouwen, maar zijn na ontvangst van de glasblokken toch erg benieuwd waarom de eindblokken een gleuf hebben aan de buitenkant?

We gaan een muurtje maken van 3 blokken breed x 9 hoog tegen een bestaande wand aan. De buitenrand en bovenkant worden netjes eindblokken.

de gleuf:


Wi leveren zelf dit materiaal aan, maar vragen ons nu af of we wat gemist hebben, en wellicht nog materiaal moeten kopen.
De aannemer zal ook best raad weten, maar na alle topic hier gelezen te hebben zonder een antwoord te vinden leek het me ook een leuke voor hier.

Is het gewoon om een voeg aan te brengen?
 

Tiho

  • #2
Zal hier niet een speciaal afwerkingsprofiel ingelijmt kunnen worden?
 

Remonvg

  • #3
Dat dachten wij ook, vandaar onze vraag of we ons vergist hadden in de blokken. De gleuf blijkt standaard en komt door het productie proces, en wordt normaal gewoon zo gelaten.

We hebben nu enkele foto's gezien, en ik vind het ook wel een mooie oplossing om te voegen als dit blijft zitten, dat zal mogelijk moeilijk zijn omdat glas te glad is misschien.

Als iemand hier verder ervaring mee heeft dan hoor ik het graag.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #4
Ik denk dat de leverancier dat wel weet.
 

Remonvg

  • #5
De leverancier zei idd: "De gleuf is standaard en komt door het productie proces, en wordt normaal gewoon zo gelaten. "

ik vind het wel jammer dat dit niet goed op al die foto's zichtbaar is bij aankoop, en vroeg me dus af of mensen in de praktijk dat ook zo hebben gelaten.

Lijkt me sterk dat wij de eerste zijn die eindblokken gebruiken bij een muurtje.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu