Gevelbeplating verwijderen buitenzijde

Brinx

 • #1
Ik ben van plan om van het weekend de oude gevelbekleding te verwijderen, omdat ik hier dan een steiger bij huis heb voor een andere klus. Hier zit folie onder en daaronder isolatie. Dit zal vervangen worden door nieuw. Ik heb niet direct tijd om de nieuwe keralit en isolatie te plaatsten, dit staat gepland een weekend later. Nu staan er enkele buien op het weerbericht, hoe schadelijk is het dat er tijdelijk geen gevelbekleding voor de folie zit?
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Wgb

  Vaste Beantwoorder
  • #2
  Een antwoord waar je niet veel aan hebt. Kijk om je heen hoe het in de bouw gaat. Daar wordt ook gedacht het droogt wel weer op.
   

  Haemmertime

  Vaste beantwoorder
  • #3
  Als je het toch gaat vervangen en ze voorspellen geen winterse storm met enorme regenbuien kan er weinig fout gaan toch? Over hoeveel bekleding spreken we hier, anders kun je ook net zo goed het nu laten zitten en volgende week een uur eerder opstaan.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu