Gemetselde douchemuur afwerking zijkant tegelmuur

Joostw

 • #1
Afgelopen week heeft de aannemer twee muurtjes in onze badkamer gebouwd tbv douche.

De douche bevind zich in de hoek en de twee muurtjes staan haaks op deze zijmuren. De aannemer kwam zelf met het idee om de muurtjes schuin af te werken (45 graden) zodat het plaatsen van een douchedeur gemakkelijk zou zijn.

Tot mijn grote schrik heeft de aannemer naar mijn mening er een zooitje van gemaakt. Zoals je kunt zien op de foto is de voeg aan de schuine kant bijna 2cm breed. Tevens sluiten de profielen niet goed op elkaar aan en is dit dus erg lelijk afgekit.

Ik ben reeds de discussie met de aannemer aangegaan. Hij beweert dat het niet anders kan. De voeg is zo breed omdat deze hoek niet anders kan.

Graag ontvang ik van jullie advies over hoe ik dit het beste kan oplossen. Naar mijn mening ziet het er nu erg slordig uit. Wat moet er veranderd worden. Ik ben van plan om nogmaals met mijn aannemer hierover te communiceren maar zou graag advies krijgen over hoe dit technisch opgelost kan worden.

Dank 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Jan

  Algemeen beantwoorder
  Moderator
  • #2
  Helaas voor u wordt op het forum geen mening gegeven over werkzaamheden van anderen, dit moet u met de aannemer oplossen.
  Zie ook de forumregels.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu