Gele vlekken/stroken na schuren en lakken beukenvloer

LK2021

 • #1
Hi allemaal,

Afgelopen week hebben wij onze beukenvloer laten schuren door een erkend parketbedrijf, waarna de vloer drie keer is afgelakt met een blanke matte lak.
Op sommige plekken is de vloer onwijs mooi gelukt, maar helaas zijn op veel verschillende plekken (verspreid over de gehele vloer) gele vegen / lange banen te zien.
Wij balen hier heel erg van, want dit lijkt ons niet helemaal de bedoeling. Er is contact opgenomen met het parketbedrijf, dus dat loopt gelukkig nu ook.

Echter zijn wij benieuwd of mensen hier ervaring mee hebben, en of dit enigszins op te lossen valt en er misschien een oorzaak aan te wijzen is.

Hopelijk kan iemand ons hierbij helpen.

Alvast bedankt voor het lezen en reageren!

Groetjes,
LK2021
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Rola

  Algemeen Bouwkundig Specialist
  • #2
  Graag wat foto's van wat er bedoeld wordt.
   

  LK2021

  • #3
  Hi Rola,

  Dat is misschien wel een handige ja! Heb de foto’s waarop het goed te zien is even bij deze reactie toegevoegd. Het beperkt zich echter niet alleen tot deze plek maar komt ook nog voor in de keuken en andere plekken in de woonkamer.

  Misschien belangrijke informatie: er heeft niks gelegen/gestaan qua meubels op die lijn voor de gele banen beginnen.


  Groetjes,
  LK2021

  CEE6CC70-F2E1-4727-858D-96501A217E41.jpeg
  067F81D5-024C-4DE0-9CF2-B1FB0EBE91C8.jpeg
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu