Gele vlekken in Schuurwerk

Paulh76a

 • #1
Beste Forum Leden,

Hopelijk kunnen jullie me wat advies geven. Ik heb in mijn badkamer geprobeerd een mooi verlaagd plafond te maken :) Mooie balkjes van 70x50, daarop Groene Gipsplaat geschroefd met speciale gipsplaatschroeven (zwarte). Ik heb een stucadoor gevraagd om het plafond te stucen en af te werken met schuurwerk. De stucadoor heeft de naden van de gipsplaat afgeplakt met gaas en met een soort rood hectingsmiddel ingesmeerd.

Na het opleveren, een heel mooi strak plafond, heb ik het een aantal dagen laten drogen. Gisteren liep ik mijn badkamer in en zag ik tot mijn schrik op verschillende plaatsen gele vlekjes van een, laat ik zeggen, 1 centimer doorsnede. Het lijkt erop dat deze vlekjes zitten op de plekken waar geschroeft is, maar ook niet overal. Ik heb de schroefjes meteen getest in een bakje water, zoals ik nu kan zien geven de schroeven niet af.

Heeft er iemand een idee wat er gebeurd kan zijn en of dit nog iets te herstellen is? Het schuurwerk zit er nu 1 week tegenaan en lijkt droog.

Graag hoor ik jullie reactie voordat ik de stucadoor weer uitnodig..
Ik heb twee fotootjes bijgevoegd, hopelijk is het te zien hierop.

Bedankt!
Paul

Code:
Code:
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Tiho

  • #2
  Schroeven beschadigt en dus een beetje roest. Dat stopt wel weer en komt niet door de verf. Bij mij niet tenminste.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu